Alla kryssningar blir roligare med DFDS 14 november 2017

Pröva en bra kryssning med DFDS!

Pröva en bra kryssning med DFDS!

När det finns så mycket att se och uppleva utanför Sverige kan det bli tråkigt att endast stanna kvar i de rutiner som vardagen kretsar kring. Man får lägga det fina vädret åt sidan för tidiga morgnar där man tvingas ta sig iväg till jobbet. Att tillbringa mer tid med sin familj står säkerligen på att-göra listan, men hur ska det bli tid över under dagen när man jobbar stup i kvarten?
Nej, det är helt enkelt dags att lägga arbetet på hyllan ett tag och istället ge sig ut på sitt livs äventyr. Resan väntar och avkoppling kommer det sannerligen att bli.

Då var det kryssning med DFDS som gäller

Varför sitta och trängas inne på ett flygplan när man kan göra resan så mycket roligare? Genom att ge sig ut på en resa med DFDS kan man vara säker på att man får en upplevelse utöver det vanliga där man inte enbart kan njuta av destinationen, utan även få tillgång till en lång rad roliga aktiviteter på vägen. Oavsett om man vill ta sig till Norge, Danmark eller Baltikum finns det en resa som passar varje individ. Frågan uppkommer dock kanske: Vad är det som man egentligen kan förvänta sig ombord på färjorna hos DFDS?

Först av allt finns det ett brett utbud av hytter att välja mellan. Standardhytterna är för de som vill ha den lite mer ordinära upplevelsen, medan premiumhytterna verkligen utstrålar lyx på alla de bästa visen. När ens hytt väl är bokad får man heller inte glömma att sätta sig ner vid några av de många restaurangerna där buffén imponerar storslaget. När man inte känner för att äta en hel middag kan man istället sätta sig ner i baren för att beställa lite snacks, drinkar eller en kopp kaffe.

Gällande aktiviteter kan man exempelvis njuta av Bubble Zone området med sin bastu, jacuzzi och bassänger, eller strosa bort till taxfree butiken för ett brett utbud av allt som man kan tänka sig. Det finns helt enkelt mycket att se och uppleva ombord DSDS färjor.

När båten lägger i hamn och äventyret väntar

Trots att det mycket väl låter som om det finns en ocean av aktiviteter att ta del av på färjan finns det fortfarande mycket kvar att upptäcka. Om man exempelvis åker med Oslobåten stannar denne i Oslo under sju timmar. Man anländer då 9:45 på morgonen och åker tillbaka på eftermiddagen. Detta ger en gott om tid att utforska Norge och ta del av alla de fantastiska ting som landet har att erbjuda. När man sedan har fikat, shoppat klart och gjort allt det som ska göras är det dags att belåtet återvända hem.

Kategorier:

Taggar:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *